Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

15 Jenis Pelajar Yang Anda Akan Temui Ketika di Universiti

Jika anda berhajat untuk melanjutkan pengajian ke peringkat universiti tak lama lagi, bersedia untuk menaiki roller-coaster!

Kolej atau Universiti adalah salah satu masa yang terbaik untuk para pelajar memulakan pengembaraan mereka dan berkenal-kenalan dengan rakan-rakan baru yang datang dari pelbagai tempat. Di sini juga, anda akan bertemu pelbagai jenis pelajar dari semua lapisan masyarakat. Anda akan menjadi sahabat sepanjang hayat dengan beberapa orang di antara mereka ataupun sebaliknya. Dalam infographic ini, lihat beberapa jenis pelajar yang mungkin anda hadapi di kolej!

Sebahagian daripada orang yang anda temui boleh jatuh ke dalam satu kategori, atau mereka boleh menjadi campuran jenis yang berbeza. Jika anda berada di kampus, kelibat pelajar-pelajar sangat mudah dikenalpasti!

Register.
Enjoy 10% Discount.


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is deprecated since version 2.8.0! Use Elementor\Core\Schemes\Typography instead. in /home/picksumc/madeinuitm.com/wp-includes/functions.php on line 5401

Deprecated: Elementor\Scheme_Color is deprecated since version 2.8.0! Use Elementor\Core\Schemes\Color instead. in /home/picksumc/madeinuitm.com/wp-includes/functions.php on line 5401

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JOIN US.
GET 10% Discount

LATEST POST

More Articles.

GET Notified.

Join Our
Notification
squad