Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Aplikasi Online Ini Bantu Anda Membuat Resume Dengan Mudah dan Hebat

Kita semua pasti pernah lalui situasi ini. Untuk mendapatkan sesuatu jawatan, ia memerlukan seseorang graduan itu untuk melayakkan diri ke sesi temuduga jawatan tersebut terlebih dahulu. Jadi anda perlulah memulakan proses yang sungguh-sungguh untuk membuat resume / CV yang akan menarik perhatian bakal majikan masa depan.

Seterusnya menggunakan dokumen Word untuk memperkemaskan lagi format, ejaan, spacing. Kadang-kadang aktiviti ini boleh menyebabkan tekanan pada diri anda, contohnya bila jarak anda perenggan atau perkataaan tiba-tiba tidak muncul seragam, dan banyak.

Tapi anda tak perlu risau lagi sebab kami ada satu software hebat yang ingin dikongsikan, ianya mungkin boleh menjadi jalan penyelesaian untuk semua masalah yang membingungkan ini, software tersebut ialah LaTeX Resume Generator, sebuah penjana reka bentuk resume yang sangat mudah.

Jika anda tidak begitu baik dalam merancang susun atur untuk resume anda, LaTeX Resume Generator akan membantu anda membuat reka bentuk yang cantik dengan mudah - Imej melalui LaTeX Resume Generator

Bagaimanakah Generator Resume Latex berfungsi?

Anda mulakan dengan memilih template resumepilihan anda, dengan lapan rekaan template resume yang sangat berbeza untuk dipilih, dari resume biasanya klasik, kepada reka bentuk moden yang ditaburi dengan beberapa warna untuk resume kelihatan menarik dan ceria, ianya sedikit sebanyak dapat menampil personaliti anda.

Selepas anda memilih reka bentuk yang anda minati, ia adalah untuk tugas mudah kerana anda hanya perlu mengisi tempat kosong untuk kategori-kategori berikut seperti profil, pendidikan, pengalaman, kemahiran, projek dan anugerah, semuanya terletak pada panel di penjuru kiri halaman.

Selepas selesai, apa yang perlu anda lakukan ialah klik pada butang PDF untuk segera memuat turunnya ke komputer anda, menghantarnya dan mungkin mendapat sedikit kelebihan berbanding pemohon yang lain untuk jawatan yang anda mahukan. Di bawah, terdapat beberapa templat yang ditawarkan, semuanya diambil dari laman web LaTeX Resume Generator. Yang manakah kegemaran anda?

Contoh 1


Templat Generator LaTeX Resume menawarkan reka bentuk yang mudah dan kemas yang akan membantu anda menghasilkan resume yang akan diterima majikan.

Contoh 2

Jika anda suka warna tetapi masih mahu resume anda kelihatan simple, maka anda boleh memilih template ini

Register.
Enjoy 10% Discount.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JOIN US.
GET 10% Discount

LATEST POST

More Articles.

GET Notified.

Join Our
Notification
squad