Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Wang Berjumlah RM250 (KADS1M) Boleh Dikeluarkan dalam Bentuk Tunai!

Berita gembira buat pemegang-pemegang KADS1M. Adakah anda semua tahu bahawa wang yang berjumlah rm250.00 yang terdapat dalam akaun tersebut boleh dikeluarkan dalam bentuk wang tunai. Anda boleh keluarkan di mana-mana mesin ATM tetapi digalakkan melalui ATM Bank Rakyat bagi mengelak daripada dikenekan caj tambahan sebanyak RM 1.06

Wang yang boleh ditunaikan hanyalah rm240.00 sahaja yang boleh dikeluarkan. Rm10 lagi wajib ditinggalkan di dalam akaun sama seperti akaun bank yang lain. Itu je berita gembira yang kami hendak kongsikan. Jadi bolehlah membeli belah “buku-buku rujukan, alat tulis, kelengkapan belajar yang lain, barang make-up (eeh) tanpa rasa bersalah kan. Selamat berbelanja secara berhemah okay.

Untuk anda yang belum menerima emel, boleh menghubungi dahulu pihak Bank Rakyat untuk semakan lanjut. Jika mereka katakan kad anda telah tersedia, barulah pergi mengambilnya walaupun tidak menerima emel. Maklumlah permohonan yang terlalu banyak sehingga emel juga lambat dihantar. Jangan dihentam pihak kami, kami hanyalah pihak yang berkongsi info sahaja.

Register.
Enjoy 10% Discount.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JOIN US.
GET 10% Discount

LATEST POST

More Articles.

GET Notified.

Join Our
Notification
squad