Tarikh-tarikh Penting Permohonan Kemasukan ke UiTM Ambilan Februari 2018 untuk Lepasan SPM/STPM/DIPLOMA/MATRIKULASI/ASASI)

WHAT ARE YOU MADE OF?

Tees, Sweats, Totes

kemasukan uitm

Permohonan Kemasukan ke UiTM Ambilan Februari 2018 untuk Lepasan SPM/STPM/DIPLOMA/MATRIKULASI/ASASI) dibuka Pada 02 Oktober 2017

Dalam artikel ini, kami kongsikan kepada anda tarikh permohonan untuk pengambilan kedua UiTM bagi lepasan SPM dan STPM/MATRIKULASI/ASASI/DIPLOMA bagi kemasukan pada bulan Februari 2018.

Untuk pengambilan di UiTM, bagi pengajian di peringkat Ijazah Sarjana Muda, ianya sama seperti kami katakan dalam artikel sebelum ini iaitu BACA : artikel 5 buah universiti yang membuka pengambilan kedua kemasukan ke universiti. 4 lagi universiti lain masih belum membuat hebahan tentang tarikh rasmi berkenaan.

Kepada pemohon yang mungkin akan gagal dalam permohonan UPU atau ditawarkan bukan kursus yang diinginkan boleh cuba memohon pengambilan kedua. Tentu peluang lebih tinggi kerana tidak ramai yang memohon bagi pengambilan kedua ini. Berikut kami kongsikan tarikh-tarikh penting hebahan permohonan, permohonan dibuka, temuduga, hebahan keputusan dan tarikh kemasukan tersebut :

Diharap dengan perkongsian ini dapat membantu anda membuat persediaan. Dan percayalah sentiasa ada peluang untuk anda terus mengapai impian itu. Cari peluang dan rebutlah peluang itu. Semoga berjaya! Anda mungkin berminat untuk baca mengenai program GAP YEAR yang melibatkan UITM. Klik pada artikel berkaitan dibawah

Sumber – aftrsch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Articles.

GET Notified.

Join Our
Notification
squad